درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

سپاه فجر فارس تعدادی از عناصر فرقه بهائیت را دستگیر کرد

تعدادی از عناصر حرمت شکن فرقه بهائیت توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه فجر استان فارس دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۰۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 30
کد خبر: ۲۶۳۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ همزمان با برگزاری مراسم‌های شهادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، حضرت امام علی بن موسی الرضا(ع) تعدادی از عناصر تشکیلاتی فرقه بهائیت که مبادرت به برگزاری جشن سالگرد یکی از بزرگان این فرقه در شهر شیراز سومین حرم اهل بیت(ع)کردند، توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) سازمان اطلاعات سپاه فجر فارس دستگیر شدند.

 

بهائیان دستگیر شده در این عملیات ضمن حرمت شکنی در ایام سوگواری اهل بیت(ع) در حال برگزاری جشن تولد سرکرده فرقه به صورت مخفیانه در سطح شهر شیراز بوده‌اند.


فرقه بهائیت و عناصر تشکیلاتی این فرقه طبق فرامین مرکزیت فرقه موسوم به بیت العدل با هدف قراردادن اصول مذهب تشیع، همواره سعی داشته است که مانع از گسترش آموزه‌های اسلام ناب محمدی در سطح جهان شود، تا امکان تکرار جنبش‌های مذهبی در سراسر دنیا از میان برود.


در همین راستا عناصر تشکیلاتی فرقه درصدد ضربه زدن به دین مبین اسلام و ازبین بردن خصلت‌های ضداستکباری و ظلم‌ ستیز آن در میان عموم جامعه بوده‌اند و هدف طراحان این فتنه، تلاش برای شکستن کیان و اقتدار ملی و مذهبی ایران بوده است.


در راستای برخورد با عناصر فرقه بهائیت و ممانعت از تحقق اهداف و تامین منافع شوم بیگانگان در داخل کشور و جلوگیری از بازسازی هرم تشکیلات جاسوسی این فرقه که تحت حمایت رژیم صهیونیستی درصدد نفوذ در میان مسلمانان می‌باشند، نامبردگان توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) سازمان اطلاعات سپاه فجر فارس دستگیر شده‌اند.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار